Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Bij Kérastase staan vrouwen centraal. Het merk biedt een luxueuze en gepersonaliseerde haarverzorging zodat iedere vrouw kan genieten van de meest uitzonderlijke versie van haar eigen haardos en haar vrouwelijkheid ten volle kan beleven. Kérastase laat zich inspireren door zijn grondige kennis van de moderne vrouw en haar erg individuele aard om zo producten en behandelingen op maat te maken die het verlangen naar uitzonderlijk haar vervullen.

DIAGNOSE VAN UW HAAR

ONTMOET ONS NIEUWE KÉRASTASE-ICOON

DE GRENZEN VAN PERSONALISERING VERLEGGEN

Iedere vrouw verlangt naar uitzonderlijk haar, maar de oplossing verschilt naargelang de persoon. Haartype, hoofdhuidproblemen en interne en externe factoren hebben allemaal een invloed op de gezondheid van uw haar. Deze elementen vergen een persoonlijke aandacht en expertise om te komen tot een erg individuele, doch perfecte, haardos. Kérastase lanceert innovatieve producten en rituelen op maat voor onevenaarbare resultaten.

Luxe op verantwoorde manier herzien

De vernieuwde versie van de klassieke Kérastase-flacon roept een nieuwe gepersonaliseerde stijl en duurzame luxe in het leven. Het moderne silhouet onderscheidt zich dankzij elegante en harmonieuze rondingen. Juweelachtige doppen versierd met gouden bovenkant versterken de sensualiteit van kostbare haarrituelen die ieder getooid zijn in een eigen aparte kleur.

2016

Dit nieuwste design tilt de luxueuze ervaring naar een hoger niveau en is lichter dan ooit tevoren. Met de nieuwe doppen alleen al wordt er meer dan 45 ton plastic per jaar bespaard.

Duurzamer

De nieuwe verpakkingen wegen beduidend minder en werden geïnspireerd door het concept van lichtheid.

  • 25%

    gerecycleerd materiaal
  • 30

    Dankzij hergebruikt materiaal worden ieder jaar tonnen plastic bespaard.
  • 45

    Dankzij het nieuwe dopontwerp worden ieder jaar tonnen plastic bespaard.

Een geschiedenis van uitzonderlijke haarzorg

Sinds 1964 gaan luxe en baanbrekende wetenschap bij Kérastase hand in hand, de haarzorg bereikt hierdoor dezelfde status als die van exclusieve huidverzorgingsproducten. Het gebruik en de textuur van de producten werden steeds sensueler en aangenamer, een concept dat met open armen werd ontvangen door de nieuwe generatie onafhankelijke vrouwen. Nieuwe gepersonaliseerde oplossingen omvatten onder andere de introductie van een verbeterde reiniging, de “bain”, en de karakteristieke 1-2-3 haarroutine.

1. Reinig

2. Verzorg

3. Modelleer

Een unieke samenwerking tussen wetenschappers en kappers.

Kérastase is ook een pionier wanneer het aankomt op de meer intieme rol van de kapper in het advies voor haarzorg, gesteund door de wetenschappers van L’Oréal Advanced Research. Iconische producten halen nog steeds voordeel uit de unieke Kérastase-mix van expertise en innovatie met aandacht voor een erg zintuiglijke en gepersonaliseerde ervaring.

Baanbrekende wetenschap

Ons team dat instaat voor vooruitstrevend onderzoek stelt de conventionele kennis met betrekking tot haar in vraag en gaat actief op zoek naar nieuwe ontdekkingen, oplossingen en ingrediënten.

Kapperexpertise

Bedreven kappers in salons in Parijs, Tokyo, Shanghai, Rio de Janeiro en New York testen behandelingen in reële situaties.

MEMOIRES

Kérastase vervult sinds 1964 de wensen van de meest verfijnde vrouwen ter wereld. Dit zijn de meest iconische momenten van een uitzonderlijk verhaal.

TUTORIALS DOOR ONZE BEAUTY EXPERTS

Uitzonderlijk haar vereist zorgvuldige aandacht. Onze experts helpen u bij de zoektocht naar perfectie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief zodat wij u kunnen helpen bij uw zoektocht naar uitzonderlijk haar.

A VERY PERSONAL INVITATION