Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

IS AURA BOTANICA IETS VOOR U?

Aura Botanica, een absolute natuurlijke luxe haarverzorging met handgesperste kokosnoot- en arganoliën, geen siliconen of sulfaten. Ontdek of deze revolutionaire formule een gezonde glow bij uw haar losmaakt!

DOE DE QUIZ!

HET VERHAAL VAN AURA BOTANICA

THUISRITUEEL

Voor elk haartype een persoonlijke routine

dof, levenloos haar

Fijn/Medium

Medium, licht gevoelig

Dik, licht gevoelig

IN-SALON ERVARING

Een verfijnde & persoonlijke professionele in-salon ervaring. Bezoek een Kérastase salon voor een compleet op maat gemaakt professioneel ritueel, inclusief een hand & hoofdhuid massage en een reiniging met een konjac spons.

VIND UW SALON

GETUIGENISSEN

Aura Botanica, een hot topic. Ontdek wat er gezegd wordt over Aura Botanica, zowel door de kapper als consument.

ONTDEK TONI GARRN?

"Alles wat ik eet, alles wat ik gebruik voor mijn gezicht of voor mijn haar, wil ik vanzelfsprekend zo natuurlijk mogelijk."

Toni Garrn is internationaal erkend voor haar humanitaire werk, een gezonde levensstijl en haar 100% natuurlijk, zijdezacht haar. Zij gelooft dat pure schoonheid van binnen komt. Leer meer over dit succesvolle model, acitiviste, en leer haar verzorgingsrituelen kennen.

VOLG TONI