Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Uw Slimme Haarborstel powered by Withings

KERASTASE HAIR COACH

Kérastase en Withings onthullen 's werelds eerste Slimme Haarborstel - ontworpen om de kwaliteit van uw haar te meten, het effect van verschillende haarverzorgingsroutines te analyseren en u gepersonaliseerd advies te geven. 

De Slimme Haarborstel heeft de international prijs voor innovatie gekregen tijdens de CES 2017 (Consumer Electronic Show) voor het uitmuntend en innovatief product design in de categorie nieuwe technologische consumenten producten.

GEPERSONALISEERDE COACHING VOOR STRALEND EN GEZOND HAAR

De sensors van de slimme haarborstel sturen data naar een mobiele applicatie, die ook externe factoren zoals vochtigheid, temperatuur, UV en wind in rekening brengt. Met de Kérastase Hair Coach Powered by Withings, begint het verzamelen van informatie met het simpele gebaar van het haar borstelen. 

HOOG KWALITATIEVE BORSTEL

De borstel die werkt op een batterij en die waterproof is, kan gebruikt worden voor alle haartypen. Het vederlichte design heeft een comfortabel handvat en het hoofd van de borstel is bedekt met haartjes van een wildzwijn gecombineerd met nylon. 

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Binnenkort beschikbaar in uw Kérastase salon en op kerastase.com, en via de (online) verkoopskanalen van Withings. 

Schrijf u in om als eerste op de hoogte gebracht te worden