Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Crème de Régénération

Crème de Régénération

Een intens voedende verzorging voor hoofdhuid en haar. Sublimatie, intense voeding en glans. Gerevitaliseerde hoofdhuid.

De crème de la crème van de Kérastase haarverzorgingen, zorgt de Crème de régénération voor een intense voeding, van de hoofdhuid tot aan de haarpunten.
Zijn uitzonderlijke formule egaliseert het haar en revitaliseert de hoofdhuid. Voor een gerevitaliseerd haarmassa met een zijdezacht aanvoelen. 

1 tot 2 nootjes verzorging Crème de Régénération toepasen op handdoekdroog haar en hoofdhuid. 3 tot 5 minuten laten inwerken. Emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.

De verzorging Crème de Régénération is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt.
Abyssine : deze kostbare overlevingsmolecule onttrokken aan vulkanische kliffen op de bodem van de Pacifische Oceaan wordt gecombineerd met Gluco-Lipide GL® en met Bisabolol voor intens gevoed haar met een onweerstaanbare zijden touch.
Vitamine F : reinigt intens en herstelt de haarvezel.
Vitamine E : zijn anti-oxidant werking beschermt het haar tegen dagelijkse agressies (vervuiling, UV...).
Ceramides : deze herstellende technologie versterkt het haar voor een betere weerstand.
Cationisch derivaat: maakt het haar soepel en vederlicht, vergemakkelijkt het ontwarren.