Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Elixir Ultime olie voor gekleurd haar

Elixir Ultime olie voor gekleurd haar

De exclusieve formule voor gekleurd haar zal het haar voeden, beschermen en de glans van de kleur sublimeren.

De verzorgende olie Elixir Ultime voor gekleurd haar associeert de Oléo-Complex technologie et de Thé Impérial. De olie voedt, beschermt en illumineert gekleurd haar. De delicate formule op basis van Thé Impérial siblimeert en verlengt de glans van gekleurd haar. Het haar is glanzend en beschermd.

Voor de brushing: toepassen op handdoekdroog haar zal Elixir Ultime de styling en brushing vereenvoudigen. De olie zal zich vasthechten op de vezel en de vezel van binnenuit voeden zodat het haar zacht aanvoelt en glans. 1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten toepassen. Na de brushing: als afwerking wordt Elixir Ultime gebruikt als een sublimerende verzorging. 1 pompje toepassen op de langtes en de punten. Als dagelijkse verzorging: elke ochtend enkele enkele druppels zullen het haar dagelijks beschermen. De haarvezel is gevoed en glanzend. 1 à 2 pompjes toepassen van de lengtes tot de punten.

De uitzonderlijke associatie van het Oléo-Complex, mais-olie, Camelia-olie, Argan-olie, Pracaxi-olie en Thé Impérial.