Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Elixir Ultime Huile Originale

Elixir Ultime Huile Originale

De olie Elixir Ultime associeert 4 oliën : Mais-olie, Argan-olie, Camelia-olie en Pracaxi-olie.

Dit icoon is gebaseerd op een droomformule. De associatie van 4 kostbare oliën die het haar in één handeling sublimeren.

Voor de brushing: toepassen op handdoekdroog haar zal Elixir Ultime de styling en brushing vereenvoudigen. De olie zal zich vasthechten op de vezel en de vezel van binnenuit voeden zodat het haar zacht aanvoelt en glans. 1 à 2 pompjes op de lengtes en de punten toepassen.

Na de brushing: als afwerking wordt Elixir Ultime gebruikt als een sublimerende verzorging. 1 pompje toepassen op de langtes en de punten. Als dagelijkse verzorging: elke ochtend enkele enkele druppels zullen het haar dagelijks beschermen. De haarvezel is gevoed en glanzend. 1 à 2 pompjes toepassen van de lengtes tot de punten.

Vier legendarische oliën die het haar voeden, beschermen en sublimeren. Pracaxi-olie, Argan-olie, Mais-olie en Camelia-olie.