Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Soin-Gommage Rénovateur

Soin-Gommage Rénovateur

Exfoliërende pre-shampoo, een zachte textuur voor een werking op hoofdhuid en haar. Een gereinigde hoofdhuid en vederlicht haar.

Geïnspireerd op gelaatsverzorgingen, introduceert de Soin Gommage Rénovateur een ongezien gebaar binnen het Kérastase schoonheidsritueel. Deze exfoliërende verzorging, toe te passen voor de shampoo, reinigt de hoofdhuid en het haar intens en brengt de hoofdhuid in evenwicht. De revitaliserende massage die gepaard gaat met de toepassing van de Soin Gommage Rénovateur stimuleert de micro-circulatie voor een doelgerichtere werking van de shampoo. De Soin Gommage Rénovateur geeft het haar een sensatie van oneindige luchtigheid.

Toepassen als pre-shampoo op nat haar, sectie per sectie op de hoofdhuid aanbrengen. Gedurende 5 minuten inmasseren in de hoofdhuid en vervolgens verdelen over de haarlengten. Zorgvuldig uitspoelen alvorens tot de shampoo over te gaan.

De Soin Gommage Rénovateur is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt.
Abyssine : deze kostbare overlevingsmolecule onttrokken aan vulkanische kliffen op de bodem van de Pacifische Oceaan wordt gecombineerd met Gluco-Lipide GL® en met Bisabolol voor intens gevoed haar met een onweerstaanbare zijden touch
Vitamine F : reinigt intens en herstelt de haarvezel.
Camelia, Amla, Argan en Maïs olie: het haar straalt en is intens gevoed.