Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Spray à Porter

Spray à Porter

Voor een warrig effect

Spray à Porter is het ideale product voor een beachlook zonder het kleverige resultaat van zogenaamde "zoute" formules. De nonchalante golven krijgen al snel een verfijnde touch voor een beachlook in de stad.

Aanbrengen op gewassen en zorgvuldig handdoekdroog gemaakt haar: verdeel het product gelijkmatig over het haar en kneed het met de vingers in het haar voor zachte golven. Bij toepassing op droog haar, spray het product op 15 cm van het haar in kleine, precieze hoeveelheden en breng het haar vervolgens in vorm met de vingertoppen.

Dit heldere water wordt verspreid door een flesje met pomp die een gelijkmatige verdeling mogelijk maakt. Het hoofdingrediënt Xylose is toegevoegd aan een lotion op waterbasis samen met een texturiserend magnesium sulfaat.