Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
MASQUE HYDRA-APAISANT

MASQUE HYDRA-APAISANT

Een diepe verzorging met verzachtende werking die de hoofdhuid hydrateert. Voor alle haartypen en voor de gevoelige hoofdhuid. Laat een frisse sensatie op de hoofdhuid na en soepele haren.  

1. Zuiverende en voedende eigenschappen.

2. Laat een koel en verzachtend gevoel achter op de hoofdhuid.

3. Zorgt voor zachtheid en behoud van de lichtheid.

4. Anti-oxidanten voor een gezonde hoofdhuid. 

Breng aan op de hoofdhuid van vochtig haar. Masseer van de lengten tot aan de punten. Laat 3 minuten inwerken en spoel grondig uit. 

L-Carnosine: een anti-oxidant die de problemen voorkomt die door externe factoren zoals verontreiniging, sigaretten-rook of zon verzoorzaakt worden.

Vitaminue E: een sterke antioxidant die tegen externe factoren beschermt maar ook het haar beschermt en het vervagen van de natuurlijke haarkleur tegengaat.

Moringa: een extract dat de hechting van vervuilende deeltjes tegengaat, de glans bevorderd, en het doorkammen vergemakkelijkt.

Siliconenvrij.