Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Crème de la Crème

Crème de la Crème

Een unieke formule voor glad en gecontroleerd haar.

RESULTAAT?
Een onmiddellijke en langdurige controle van het volume. Het haar is vrij van frizz en voelt zacht, soepel en subliem aan. De haren worden omhuld door een fijne sluier die vochtigheid tegengaat en de vorm behoudt.

VOOR WIE?
Voor vrouwen met medium tot dik haar die veel volume hebben, last hebben van frizz en die een glad, gecontroleerd kapsel wensen.

Breng een kleine hoeveelheid Crème de la Crème aan op handdoekdroog haar. Droog vervolgens uw haren door middel van een ronde borstel. Voor een soepelere brushing, voeg 1 pompje Elixir Ultime toe voor 2 hoeveelheden Crème de la crème.

Cationische polymeer: brengt soepelheid, glans en anti-frizz & anti-humiditeit actie. Gecombineerd met een ionische polymeer, zorgt dit voor een langdurige houdbaarheid.
Elastomeren: geïnspireerd op verzorging voor de huid, zorgt voor een zijdezacht resultaat en vergemakkelijkt de brushing.