Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Fix Fabulous

Fix Fabulous

Precieze fixerende spray

De hoge precisie verdeler van Fix Fabulous geeft textuur aan het haar om het haar beter te stylen, restylen en vormgeven.

Om de look op te bouwen : toepassen op droog haar, 3 à 4 pompjes op 10 cm afstand op het haar aanbrengen en de haarvezel vervolgens in model brengen met een kam. Om de fixeren : enkele pompjes over het volledige haar of op specifieke secties van het haar aanbrengen.

De formule combineert een hoge concentratie van twee fixerende polymeren en een ingrediënt dat zorgt voor een gladde, zijdezachte afwerking en een sterke anti-humiditeitswerking. Het niet-aerosol verdeelsysteem geeft een ultra fijne mist voor een eenvoudig gebruik. Dit is ideaal om de look op te bouwen of een glanzende touch aan uw kapsel te geven.