Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Ga terug 
Matérialiste

Matérialiste

Globale verdikkende gel spray - Flexibele hold

Matérialiste geeft onmiddellijk resultaat en maakt het mogelijk om met fijn haar looks te creëren die onmogelijk leken in het verleden : een vlecht, een dikke paardenstaart, etc. Controleert het haar en geeft het bounce wanneer het natuurlijk gedroogd wordt. VOOR WIE? Mensen die dikker of meer materie wensen om te stylen. Perfect voor fijn en normaal haar. WAT DOET HET? De diameter van elke haarvezel vergroot waardoor het haar duidelijk meer materie krijgt. Het haar is luchtig, heeft meer textuur en is gemakkelijker in model te brengen. Het haar behoudt zijn natuurlijke look. 

Spray in de handen en verdeel van de wortel tot de punten. Droog en style het haar of laat het natuurlijk drogen.

HOE WERKT HET? INTRACYLANE® : Creërt een inter-cellulair om de diameter van elke haarvezel te vergroten. Céramiden : Versterkt de haarvezel en maakt de vezel meer flexibel. Xylose : Thermo-protector actie, behoudt de kwaliteit van het haar.