Close

Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier

Uitzonderlijk haar begint bij natuurlijkheid.
En met diegenen die met de natuur samenwerken om de ruwe ingrediënten te ontginnen.

EEN KOSTBAAR INGREDIËNT BESCHERMEN

Wij maken natuurlijke ingrediënten tot uitzonderlijke haarverzorgingsformules.
Bovendien ontwikkelen we formules die de natuur, waarvan we afhandelijk zijn, beschermd.

BIODEGRADABELE FORMULES

Natuurlijk is niet hetzelfde als biodegradabel. Bij ruwe grondstoffen zoals oliën kan het biodegradabel vermogen variëren tussen 0 en 100%. Alles heeft een levenscyclus en een nabestaan. Kérastase is vastbesloten om haar impact op de omgeving te verminderen door specifieke ingrediënten met een hoge graad van biodegradatie voro alle formules. Met Aura Botanica, zijn we erin geslaagd om een opmerkelijk hoog gemiddelde van 97% biodegradabele formules te verwezelijken.

Onze fabrieken maken uitzonderlijke producten.
En uitzonderlijke producten moeten gemaakt worden met uitzonderlijke energie.

FABRIEK

Kérastase engageert zich voor het duurzaam gebruik van materialen, de vermindering van waterafval en het verlagen van de C02 voetafdruk. Het merendeel van de Kérastase producten wordt geproduceerd in onze spaanse fabriek in Burgos, die sinds 2015 een neutrale C02 voetafdruk heeft met betrekking tot de productie.

Onze packaging bevat onze producten.
Wij willen dat onze packaging even innovatief is als wat deze bevat.

ECOLOGISCH VERANTWOORDE PACKAGING

NIEUWE PACKAGING

Wij zijn overtuigd dat de manier waarop onze producten verpakt zijn even belangrijk is als wat in die verpakking zit. Daarom zijn wij steeds op zoek naar innovatieve manieren om ook onze verpakking zo uitzonderlijk mogelijk te maken.

FUSIO-DOSE

Wat is nodig om echt uitzonderlijke haarverzorging aan te kunnen bieden? Ontdek hoe ons iconisch product Fusio-Dose instant en langdurige haartransformatie biedt en tegelijk ook een betere impact op onze omgeving verzekert.

Wij maken producten voor mensen en haarstylisten over de hele wereld.
En we maken er onze missie van om uitzonderlijke haarverzorging aan te bieden, waar geen compromis dient bij gemaakt te worden.

ONDERNEEM DE JUISTE ACTIES

Het wordt voortdurend weer herhaald. We zijn ons ervan bewust dat we elke dag water en electriciteit verspillen. Deze tips vragen kleine veranderingen, van de douche tot de haardroger, maar ze kunnen een enorme impact hebben op onze omgeving.

Thuis
  • Pre-droog uw haar met een handdoek

    Het gebruik van een haardroger verminderen, heeft een positieve impact op de kwaliteit van uw haar

Salon
  • Installeer aerators op de kranen

    Ze verminderen het watergebruik met meer dan 50%.